Kuolemansairas mies löysi vanhan rakkauden Facebookista – nainen suostui heti kosintaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

60-vuotias Ken Boyer -niminen mies oli tavannut 20 vuotta sitten Shelly Kimbrelin. Ken piti tällöin baaria alueella, jolla Shelly asui. Pariskunta rakastui, mutta miehen muuttaessa alueelta pois heidän yhteydenpitonsa loppui.

Shelly perusti perheen toisen miehen kanssa ja on nyt jo isoäiti. Hän oli kuitenkin sattumalta nähnyt Facebookin ehdottamalta kaverilistalta Kenin, jota hän päätti pyytää ystäväkseen sivustolla. Pari alkoi uudelleen juttelemaan ja Ken kertoi, että hänellä ei ole enää kauaa elinaikaa jäljellä. Eronneena naisena Shelly päätti siltä istumalta, että hän haluaa mennä tapaamaan miestä.

Ken oli ollut Shellyä lentokentällä vastassa ja kosinut naista heti. Shelly suostui kosintaan ja päätti ottaa töistään hieman vapaata, että hän saa hoitaa miestä kotona miesten viimeisten elinpäivien ajan. Ken oli kertonut Daily Mail -lehden mukaan, että Shellyn ansiosta hän saa hyvälle elämälleen parhaan mahdollisen päätökseen saadessaan olla viimeiset elinpäivänsä naisen aviomies.