Vampyyrinäyttelijät saavat perheenlisäystä: ”He saavat ihmislapsen!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twilight-elokuvista tunnettu näyttelijätär Nikki Reed ja Vampyyripäiväkirjat-sarjan näyttelijäkomistus Ian Somerhalder yllättivät kaksi vuotta sitten faninsa menemällä salaa naimisiin. Pariskunta ei aikaillut häiden kanssa, sillä he ehtivät seurustelemaan ennen häitä vain yhdeksän kuukautta, josta he olivat kihloissa kolme kuukautta.

Pariskunta on pitkään hehkuttanut onneaan ja sielunkumppanuuttaan, ja nyt he ovat ilmoittaneet sosiaalisessa mediassa uuden ilouutisen. Nikki Reed on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän pitää kiinni pyöristyneestä vauvamasustaan, jolle Ian Somerhalder antaa hellästi suukkoa.

Pariskunta odottaa esikoistaan ja kuvasta päätellen raskaus onkin jo melko pitkällä. Fanit ovat olleet innoissaan vauvauutisista ja ihastelevatkin ajatusta siitä, että kaksi vampyyriä näytelleet näyttelijät tulevat saamaan ihmisvauvan.