Naiseksi syntynyt otti osaa miesten kehonrakennuskisaan – sijoittui pronssille!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Miamissa asuva Tommy Murrell elättää itsensä kuntovalmentajana työskennellen. Kehonrakennusta harjoittava Tommy haluaa todistaa, että sukupuoli ei välttämättä määrittele menestystä eri lajeissa. Hän itse syntyi naiseksi.

Transsukupuolinen Tommy Murrell on aloittanut lupaavan uran kehonrakentajana. Hän käy salilla viikon jokaisena päivänä ja sijoittui hiljattain kolmanneksi miesten National Bodybuilding Championships Fort Lauderdale Cupissa. Hän haluaa esimerkillään näyttää mallia siitä, että jokaisen tulisi seurata unelmiaan.

Tommy syntyi tytöksi pastoriperheeseen. Hän tiesi jo varhain, että syntyi väärään sukupuoleen. Taakka lähti pois harteilta, kun hän päätti elää miehenä ja sai asiaan perheensä tuen. Nykyisin hän seurustelee transsukupuolisen naisen kanssa ja luo uraa miamilaisten kuntoilijoiden keskuudessa, Barcroft TV uutisoi.