Nokia 3310 -puhelimen kuorista suunnittelukilpailu: ”Kiitos uskomattomasta tuesta”

Digi · Stara.fi

Taannoin paljastettiin, että legendaarinen Nokia 3310 -matkapuhelin tekee paluun, kun Nokian matkapuhelinten brändin nykyisin omistava HMD Global julkisti ikonisesta puhelimesta uuden versionsa. Nyt yhtiö on käynnistänyt kilpailun, jossa luovat ihmiset voivat suunnitella laitteelle upeat kuoret.

Maailmanlaajuisessa kilpailussa haetaan kuoria, jotka tullaan myös toteuttamaan rajatulle määrälle puhelimia. Takavuosina puhelimissa oli jonkun vuoden ajan vaihtokuoria, mutta niistä luovuttiin melko nopeasti. Nyt halukkaat saavat suunnitella koko laitteen kuoret uusiksi. Osallistua voi 10. toukokuuta saakka Instagramissa julkaisemalla kuva hashtagilla #3310art, jos on @nokiamobilen seuraaja.

– Olemme kiitollisia siitä uskomattomasta tuesta, jota saamme Nokia-puhelinten faneilta. Kiitoksena tästä halusimme tarjota heille jotakin erityistä. Muotoilu on erittäin lähellä niin meidän kuin faniemme sydämiä, ja on jännittävää nähdä, millaisia muotoilukykyjä faniemme joukosta löytyy, markkinointijohtaja Pekka Rantala kertoi.

Uudessa Nokia 3310 -puhelimessa on peräti 22 tunnin puheaika ja kuukauden stand by -aika. Se on melkoinen saavutus nykyisten älypuhelinten aikakaudella. Luonnollisesti Nokia 3310 -puhelimessa on mukana myös matopeli. Nokia Series 30+ -käyttöjärjestelmää käyttävässä Dual SIM -laitteessa on värinäytön lisäksi kahden megapikselin kamera ja nettiselain, joten täysin riisuttu malli se ei ole. Selaimella voidaan käyttää esimerkiksi sosiaalisen median palveluja, kuten Twitteriä ja Facebookia. Instagramia ei tällä tietoa voi käyttää, koska se tarvitsee toimiakseen oman sovelluksen.