Nyt tunaroi Delta-lentoyhtiö – poisti lapsiperheen lentokoneesta ja uhkasi lasten huostaanotolla

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten United Airlines -lentoyhtiö nousi maailmanlaajuisen someraivon kohteeksi, kun sen henkilökunta poisti väkivaltaisesti lentokoneesta lääkärin, jonka istumapaikan yhtiö halusi antaa henkilökuntansa jäsenelle. Lääkäri loukkaantui vakavasti välikohtauksessa. Nyt vuorossa on ollut Delta Airlines.

Delta Airlinesin lennolla tapahtui nimittäin välikohtaus, jossa henkilökunta vaati yllättäen lapsiperhettä poistumaan lennolta. Syyksi kerrottiin Brian Schearin perheen kaksivuotiaiden lasten lastenistuimet, joka oli kiinnitetty asianmukaisesti pojan istumapaikalle. Henkilökunta väitti, että lastenistuimet olivat laittomia, vaikka todellisuudessa Yhdysvaltojen ilmailuviranomaiset suosittelevat käyttämään sellaista lennoilla.

Todelliseksi syyksi paljastui pojan istumapaikka, jonka henkilökunta halusi antaa toiselle matkustajalle. Henkilökunta vaati perheen vanhempia ottamaan toisen lapsista syliin, jotta yksi istumapaikka vapautuisi stand by -matkustajalle.

Paikat maksanut perhe ei kuitenkaan tähän suostunut, jolloin lennon henkilökunta vaati perhettä poistumaan koko lennolta ja uhkasi kaiken lisäksi lapsen huostaanotolla. Tapauksesta kuvattu video päätyi lopulta verkkoon ja aiheutti someraivoa, joka leviää parhaillaan ympäri maailmaa. United ei ole vieläkään selvinnyt pr-katastrofista, kun Delta on jo aiheuttanut omansa.