Singaporessa juhlistettiin Star Wars -päivää – massiivinen näky!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toukokuun 4. päivä on julistettu kansainväliseksi Star Wars -juhlapäiväksi. Sen ansiosta eri puolilla maailmaa vietettiin erilaisia tapahtumia, joissa juhlistettiin suosittua elokuvasarjaa näyttävin tavoin.

Singaporessa May the Fourth -päivää vietettiin erityisen suurieleisesti. Kaupunki oli yhteistyössä Disneyn kanssa muuntanut Gardens By the Bay -puiston Supertree-rakennelmat valtaviksi valomiekoiksi.

Pimeän tullen rakennelmista kohosivat valtavat valopatsaat. Ne nousivat jopa 200 metrin korkuuteen, luoden vaikutelman puistoon ilmestyneistä jättiläismäisistä valomiekoista.

 

Light up the sky #lightsaber #starwars

A post shared by Myke Siriban (@mykers17) on

The Force is strong with this one. #maythe4thbewithyou #starwars #gardensbythebay #hbouthere

A post shared by Realist Acc: _battuta (@salihin.k) on

All you need is one perfect photo to capture how awesome it was yesterday evening at the Star Wars Festival @gardensbythebay – and courtesy of @lifestinymiracles (Thank you!) who caught the perfect shot of the Saber Trees and Garden Rhapsody: Star Wars Edition – it was wonderful! See the show at least twice from different angles – at base and on top. It's pretty long, as it's to the score of the Star Wars soundtrack – so it is worth your time to make your way there. My recommendation? Go early when there's light to catch the AT-ST WALKER and character appearances. But what's even more fun – the many fans who turn out in costumes and most will happily post for pictures if you ask nicely. STAR WARS DAY™ MAY THE 4TH BE WITH YOU FESTIVAL Thu, 4 May – Sat, 6 May 2017 3.00pm – 11.00pm Supertree Grove and The Meadow . #Supertrees #Maythe4thSg #Gardensbythebay #MarinabaySg #maythe4thbewithyou #maytheforcebewithyou #StarWars #starwarssg #thedarkside #Disney #Alistsg #sgnow #TNPSG #TimeoutSg #Singapore  #yoursingapore #instagram_sg #VisitSingapore #sgmemory  #yoursingapore #igsingapore  #igerssingapore #mysingapore  #ExploreSG #ExploringSingapore #instasg #igsg #Sgig #InstagramSg #singaporeinsiders

A post shared by Belinda Tan (@bellaella777) on