Vaimot paljastivat: Näin he käyttävät aikansa miehen ollessa poissa kotoa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vaimot ovat keskustelleet Mumsnet-sivustolla siitä miten paljon he nykyään rakastavat sitä kun he saavat olla yksin kotona. He rakastavat miehiään, mutta yhteisen kodin vuoksi omaa aikaa kotona tulee vietettyä todella harvoin. Kun he kuitenkin pääsevät olemaan asunnossaan yksin, he yrittävät ottaa ajasta kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Lähes jokainen vaimo on ollut Daily Mail -lehden mukaan sitä mieltä, että yksin kotiin jääminen on ihanaa vaihtelua. Naiset ovat nautiskelleet etenkin siitä, että he ovat saaneet makoilla yksin sohvalla, hallita kaukosäädintä ja katsoa televisiosta pelkkiä romanttisia komedioita ja lempisarjojen uusintoja.

Vaimot kertoivat myös nauttivansa siitä, että he saavat tanssia kotona peilin edessä lempimusiikkinsa tahdissa, juoda yksin viiniä ja syödä salaa erilaisia herkkuja. Sängyssä yksin nukkuminenkin on mukavaa vaihtelua kun sängyn pystyy valtaamaan kokonaan ja nukkumaan vaikkapa x-asennossa.