Järkyttävä tapaus: Lapset kaatoivat koiran päälle liimaa ja heittivät ojaan

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Lapset eivät aina osaa ymmärtää tekojensa seurauksia. Eräs lapsiporukka oli kastellut pienen koiranpennun turkin lähes kokonaan liimalla ja heittänyt pennun mutaiseen ojaan. Turkki ja siihen tarttunut lika alkoivat liiman kuivuessa jähmettymään, minkä seurauksena koira ei ollut pystynyt enää liikkumaan.

Onneksi koira oli kuitenkin löydetty ajoissa. Pascaliksi nimetty koira oli lähes kokonaan jähmettynyt kun se oli tuotu eläinlääkärin vastaanotolle. Lääkärit ajelivat koiran turkin kokonaan pois, jolloin pienen pennun toipuminen pystyi kunnolla alkamaan.

Pascal sai onneksi reippaan luonteensa takaisin ja siitä tuli taas onnellinen koiranpentu. Pascal sai myös uuden omistajan ja rakastavan kodin, jossa se saa nyt osakseen paljon rakkautta ja huolenpitoa.

Children covered this puppy in glue and then threw him in mud – but his story has a happy ending 🐶

Publié par The Independent sur mardi 2 mai 2017