Lentoemäntä haluaa olla tummaihoinen Barbie – muodonmuutos järkyttää

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ihon sävyä tummentavia pistoksia ottava saksalaismalli Martina Big on vilahdellut useissa eri medioissa tämän kevään aikana. Järisyttävän suurilla rinnoilla varustettu glamourmalli haaveilee, että hänen vaaleasta ihosta tulisi pysyvästi mahonginruskean värinen. Hän vahvistaa rusketustaan myös solariumin avulla.

Kesä on auringonpalvojien lempiaikaa, jolloin ihon sävyyn haetaan päivetystä tai tummempaa sävyä luonnollisilla keinoilla. Lentoemäntänä työskentelevälle saksalaiselle Martina Bigille tämä ei riitä, sillä nainen haluaa näyttää tummaihoiselta. 28-vuotias nainen on ottanut melaniinipistoksia ihonväriä muuttaakseen.

Alunperin nainen halusi näyttää Barbie-nukelta. Nykyisin hän haluaa näyttää tummaihoiselta Barbielta. Martinan vanhempia kuvia katsellessa käy väkisin mielessä, miksi kaunis nainen halusi muuttaa ulkonäköään radikaalisti. Hän myöntää, että on hieman koukussa tummaan ihonväriin, ja hänen aviomiehensä Michael tukee erikoiselta näyttävän vaimonsa tyyliä.