Suihinottorobotti valtaa markkinoita – voiko seksinukke korvata suuseksin?

Digi Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lähinnä miehiä varten kehitetyt seksinuket ovat nykyaikana yhä enemmän ihmistä muistuttavia robotteja. Seksinukkeja pystyy esimerkiksi lämmittämään ja ohjelmoimaan autenttisempaa yhdyntänautintoa varten. Nyt markkinoille on tulossa suuseksiä tarjoava robotti.

Arlan Robotic Service hakee parhaillaan rahoitusta projektilleen, jossa elävää naista muistuttava kone tarjoaa aidon tuntuista suuseksiä miehille. Yhtiön mukaan suihinottorobotti näyttää, tuoksuu, tuntuu ja liikkuu kuin elävä ihminen. Yritys tavoittelee Indiegogossa yhteensä noin 11.500 euron edestä lahjoituksia seksivälineen massatuotantoa varten.

Aiemmin yksikään lelu ei ole pystymnyt simuloimaan aitoa naisen kanssa suoritettua aktia, sillä kumppanin kanssa sekstailuun oleellisesti liittyvää liikettä saattaa olla jopa hankala yrittää tuottaa keinotekoisesti – vaikka ei masturboimisessakaan tietysti mitään vikaa ole.