Mies yritti siirtää kuollutta käärmettä – ei olisi kannattanut

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies oli ollut tulossa riippuliitämästä kun hän oli nähnyt tiellä tyttöystävänsä kanssa käärmeen. Näky on Meksikossa melko tavallinen, mutta mies päätti käydä siirtämässä kuolleen käärmeen pois autotieltä. Käärme ei kuitenkaan ollutkaan kuollut vaan hyvin elossa.

Videolla nähdään miten mies lähestyy käärmettä. Huomattuaan, että käärme onkin elossa, hän päättää silti saada käärmeen kiinni ja onnistua siirtämään sen tien sivuun. Videota kuvaava tyttöystävä Gabby kauhistelee vieressä kauhuissaan poikaystävän toimia.

Käärme yrittää väistellä miehen otetta ja puolustautua hyökkäämällä. Käärme oli kuitenkin ilmeisesti myrkyttömiin käärmeisiin kuuluva tarhakäärmeen sukulainen, minkä vuoksi mies ei pelännyt käärmettä vaikka se saattaisikin muiden silmissä vaikuttaa kalkkarokäärmeeltä. Tällä käärmeellä ei ollut helistintä, mikä auttoi heti tunnistamaan käärmeen.