Näin tuskallista ihonhoito voi olla – ainakin tämän naamion kohdalla

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Markkinoille tuotiin jokin aika sitten kasvonaamio, jonka kivuliaisuutta itse kosmetiikkayrityskään ei yrittänyt peitellä. Naamiota kutsuttiin maailman kivuliaimmaksi naamioksi, ja useista videoista päätellen titteli onkin hyvin ansaittu.

Nyt Cosmopolitan on jakanut Twitter-kanavallaan surkuhupaisan videokoosteen, jossa nähdään miten ihmiset yrittävät poistaa hyvin tiukasti ihoon tarrautunutta aktiivihiilinaamiota kasvoiltaan. Ihmisten ääntelyistä ja ilmeistä päätellen naamion irrottaminen ei ole kovinkaan mukavaa.

Ihmiset irvistelevät ja päästelevät suustaan ärräpäitä yrittäessään naamiota irti kasvoista. Naamio on tarttunut todella tiukasti kasvojen ihoon kiinni ja näyttää siltä, että se repii myös pienimmät ihokarvatkin mukanaan.