Vaimo näki miehensä toisen naisen kanssa – seuraus ei ollut lapsille soveliasta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet lukuisia tarinoita siitä, kuinka vaimoaan pettäville miehille on kostettu. Raivostuneet naiset ovat tuhonneet heidän omaisuuttaan ja tehneet elämästä helvettiä. Nyt eräs häntäheikki saa todistaa vaimonsa vihan auton suojista.

Norah Pitje julkaisi Facebookiin videon, jolla nähdään auton päällä riehuva nainen. Raivostunut rouva näki aviomiehensä vieraan naisen kanssa autossa istumassa. Ajoneuvon ympärille on kerääntynyt joukko uteliaita katsomaan, mitä pinkkiin takkiin pukeutunut nainen riehuu.

Video on kuvattu Etelä-Afrikassa. Lopulta mies jatkaa autolla ajamista, vaikka vaimo on konepellillä. Toisin sanoen miehen uusi nainen on entistä arvokkaammassa asemassa, koska konepellillä olevalle vaimolle olisi voinut käydä hyvinkin kohtalokkaasti vilkkaan liikenteen seassa.

Can I ask please?? WHY LE GAFA SO BANYANA BA MAMELODI?? Yal got these ain't shit hood men making u look like u ain't…

Publié par Norah Pitje sur lundi 1 mai 2017