Fitness-mallin hurja kaksoiselämä – ryösteli vapaa-ajallaan pankkeja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Päästä varpaisiin tatuoitu 34-vuotias David Byers työskentelee valokuvaaja Michael Stokesin valokuvamallina. Alastonta vartaloaan auliisti kuvissa esittelevä Byers on elänyt vapaa-ajallaan todellista pahan pojan kaksoiselämää. Hän on myös pankkiryöstäjä.

David Byers tunnistettiin pankkiryöstäjäksi kaulatatuointinsa perusteella. Hän oli ryöstänyt muun muassa kaksi kertaa Connecticutissa sijaitsevan Chase Bankin. Lisäksi hän oli ryöstänyt yhden huoltoaseman.

Byers oli onnistunut pakenemaan poliiseja neljässä osavaltiossa ennen kiinni jäämistään. Hänet oli paikannettu ensin newyorkilaisen hotellin aulabaariin, kunnes mies pakeni varastetulla Range Roverilla Pennsylvaniaan. Myöhemmin hänestä tehtiin havainto arizonalaisessa hotellissa.

Hän jäi lopulta kiinni Kaliforniassa San Diegossa. Aseelliset ryöstöt ja koko mantereen yli kestänyt pakomatka vie miehen vankilaan todennäköisesti loppuelämän ajaksi. Hän on syyllistynyt aseellisen ryöstön lisäksi viiteen muuhun rikokseen, Men’s Health uutisoi.

Hope you are doing something fun for the holiday.

A post shared by Michael Stokes (@stokes_photo) on

Let's start your day right.

A post shared by Michael Stokes (@stokes_photo) on

Good night. Pleasant dreams.

A post shared by Michael Stokes (@stokes_photo) on