Kanye West poisti Twitter ja Instagram -tilinsä – fanit ihmeissään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanye Westin Twitter ja Instagram -tilillä vierailevia on odottanut viikonloppuna yllättävä näky. Räppäri vaikuttaa nimittäin poistuneen kokonaan sosiaalisesta mediasta. Kanyen Twitter ja Instagram -tilit olivat kadonneet mystisesti perjantaina.

Tähti tai hänen edustajansa eivät ole kertoneet medialle syytä päätökselle. Sosiaalisesta mediasta poistuminen on arvatenkin herättänyt runsaasti spekulaatiota verkossa.

Sometauon on epäilty viittaavan tähden haluavan keskittyä terveydentilansa kohentamiseen. Toiset taas uskovat kyseessä olevan julkisuustempaus, joka saattaisi viitata uuden albumin julkaisuun. BET-sivuston mukaan esimerkiksi The Weeknd ja Future ovat tyhjentäneet sometilinsä uuden albumin julkaisun alla.

Kanye West on pitänyt viimesyksyisen sairaalareissunsa jälkeen matalaa profiilia julkisuudessa. Taannoin hän kuitenkin lanseerasi vaimonsa, Kim Kardashianin kanssa The Kids Supply -lastenvaatemalliston.