Pitsapala takaraivossa – kaikkien aikojen kampaus?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun ihminen haluaa olla mahdollisimman erikoinen, ei hän välitä muoti-ilmiöistä tai seuraa massaa. Tällöin erilaisuutta haluavan tyyli voi olla muiden mielestä mautonta tai jopa etovaa. Esimerkiksi nostamme kampaustyylin, jossa naisen niskaan on leikattu ja värjätty pitsapala.

Kaduilla vilisee monenkirjavia hiustyylejä. Ei ole harvinaista nähdä naista, jonka kuontalossa komeilee kaikkia sateenkaaren eri sävyjä samanaikaisesti. Shokkivärien markkinat käyvät kuumina. Yksi värikkäitä kampauksia luovista ammattilaisista on kanadalainen Kelly Woodford.

Woodford on julkaissut Instagram-sivuilleen videon, jolla esittelee asiakkaansa takaraivoon loihtiman ruoka-aiheisen kampauksen. Vaikka niskoihin on värjätty ja leikattu kuvioita ennenkin, on pitsapala varmaan yksi harvinaisimmista aiheista. No, nyt sekin on nähty.