Supermalli Cara Delevingne järkytti faninsa – ajoi päänsä kaljuksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

24-vuotias malli Cara Delevingne on tavoitellut mallitöiden lisäksi myös laulajan uraa ja näytellyt muutamissa elokuvarooleissa. Nainen revitteli hetki sitten hiustyylillään leikkaamalla pitkät hiuksensa polkkamittaan ja värjäämällä ne vaaleiksi. Nyt Delevingne on vienyt tyylinsä entistä pidemmälle.

Cara Delevingnen kutreilla nähtiin pitkään hyvin luonnollinen vaaleanruskea sävy, jossa on ollut vaihtelevasti hieman tummempaa väriä tyvessä tai vaaleampia raitoja latvoissa. Nyt malli päätti kuitenkin muuttaa tyyliään paljon rohkeampaan suuntaan leikkaamalla aiemmin polkkamittaan lyhennetyt hiukset entistäkin lyhyemmiksi.

Cara Delevingne otti hiustensa pituudesta runsaasti pituutta pois, ja nyt hiukset ovatkin vain parin millimetrin mittaiset. Lyhyt vaalea siilitukka keräsi paljon huomiota osakseen MTV Movie & TV Awards -gaalassa, jossa Cara Delevingnen rohkea tyyli nähtiin ensimmäisen kerran punaisella matolla.

Splash
Splash
Splash