Tanssin superäidit -tähti vankilaan – syyllistyi 20 petokseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin useamman tuotantokauden verran esitetty Tanssin superäidit -reality-ohjelma seuraa pittsburghilaisen tanssistudion elämää. Sarjan johtohahmona on kovasanainen valmentaja Abby Lee Miller, joka on nyt tuomittu vankeuteen.

Tanssivalmentaja Abby Lee Miller on tuomittu vuodeksi vankeuteen petoksista. Hän on muun muassa piilotellut varallisuuttaan ja peitellyt tulojaan. Miller on salannut tulojaan 755.000 dollarin, eli noin 690.000 euron edestä. Daily Mailin mukaan 50-vuotias realitytähti suorittaa rangaistuksensa valtion vankilassa Los Angelesissa.

Vankeusrangaistuksen lisäksi naiselle määrättiin 160.000 dollarin sakot. Abby Lee Millerin opetusmetodit ovat nostaneet monen televisiokatsojan ihokarvat pystyyn lähinnä siksi, että vaativa valmentaja ajaa oppilaansa äärimmilleen. Miller ilmoitti maaliskuussa siirtyvänsä syrjään realitysarjasta.