Suomalaismies ikuisti upeat kuvat merellä – Suomessa valmistettu uusi jättiristeilijä

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laivanrakennuksen osaaminen on huippuluokkaa koko maailmassa, ja juuri uutisoitiin miten Carnival Corporation -varustamo tilasi Meyerin Turun telakalta kaksi uutta suurta risteilyalusta, joiden hinta on peräti 1,6 miljardia euroa. Nyt verkossa ihastuttaa jo valmistunut suomalainen risteilijä.

Kuva: TUI Cruises

Tiistaina Turussa juhlittiin uuden peräti 295 metriä pitkän ja 38 metriä leveän Mein Schiff 6 -aluksen luovutusta saksalaiselle TUI Cruises -varustamolle. Alus tullaan tällä tietoa liputtamaan Saksan sijaan Maltan lipun alle.

Viking Linellä työskentelevä Visa Leino onnistui ikuistamaan aluksesta kaksi upeaa valokuvaa, kun alus oli matkalla Suomesta kohti Saksaa eilen illalla kello 22.30 aikaan. Leino julkaisi alla nähtävät valokuvansa tänään Facebookissa.