Jääkarhu sai aitaukseensa jääpala-ammeen – rajatonta riemua!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläintarhoissa isot petoeläimet ovat usein tarhojen vetonauloja. Monet rakastavat katsella varsinkin karhujen kiipeilemistä ja leikkimistä. Nyt videolla nähdään miten eräs jääkarhu ryhtyi leikkimään sen iloksi tuodun jääpalasaavin kanssa.

Nora-nimisen jääkarhun aitaukseen oli Oregon Zoo -eläintarhassa tuotu iso muoviamme, joka oli täytetty jääpaloilla. Se onnistui heti kiinnittämään jääkarhun huomion ja Nora hyppäsikin jääpalojen sekaan heti innoissaan pää edellä.

Nora on todella suloinen näky leikkiessään jääpala-ammeessa. Jääkarhu on ollut varmasti todella hellyttävä näky eläintarhan vierailijoillekin peuhatessaan mukavan viilentävässä ammeessa. Jääkarhun käytöksestä käykin heti ilmi, että jääkarhu todella nauttii juuri sellaisesta ympäristöstä, johon se on oikeasti luotu elämään.