Karhu ilmestyi pihalle – rohkea koira näytti lopulta kuka määrää

Ohhoh! · Tim Isokivi

Karhujen heräiltyä talviuniltaan maailmalta on kantautunut jälleen lukuisia uutisia ihmisasutuksille ilmaantuneista kontioista. Taannoin yksi utelias karhu sai kuitenkin kohdata reviiriään puolustavan koiran raivon.

Yksinäinen karhu löysi taannoin tiensä Kalifornian Bradburyssa sijaitsevalle asuinalueelle. Eläin kuvattiin muun muassa uimassa erään kodin takapihalla olevassa altaassa. Taloudessa asuva koira ei kuitenkaan ollut innoissaan kutsumattomasta vieraasta.

Helikopterista kuvatulla videolla koira näyttää ensin perääntyvän karhun lähestyessä sitä. Yhtäkkiä villieläintä huomattavasti pienempi koira lähtee kuitenkin ryntäämään karhua kohti. Tässä vaiheessa on karhun vuoro paeta, ja se poistuukin pian kokonaan pihasta.

Koiran omistaja Eddie Hsun mukaan välikohtaus oli pelottavaa seurattavaa. Hän on kuitenkin KTLA-uutissivuston mukaan ylpeä Ba Bao -nimisestä koirastaan, ja kutsuu tätä sankariksi.

 

A black bear had an afternoon swim in a backyard pool in Bradbury on Tuesday and Sky5 managed to catch some of the action.Read KTLA’s story here: http://on.ktla.com/RKtAr

Publié par KTLA 5 News sur mardi 9 mai 2017