Ultimaattinen ruokahaaste: Mies söi puolessa tunnissa lähes 10 000 kilokaloria

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Matt Stonie tunnetaan internetissä YouTube-kanavansa ansiosta miehenä, jolla vaikuttaa olevan täysin pohjaton vatsa. Mies suorittaa videoillaan erilaisia hurjia ruokahaasteita, joista huolimatta hän onnistuu pysymään normaalipainoisessa kunnossa.

Nyt mies on selvittänyt mitä Big Smoke -niminen hahmo tilaa Grand Theft Auto -pelissä ajaessaan pikaruokaravintolan autoluukulle. Pelissä hahmo ajaa luukulle ja luettelee vakuuttavan määrän eri annoksia numeroilla. Stonie sai selville mitä aterioita annosnumerot tarkoittivat ja tilasi itselleen saman määrän ruokaa kotiinsa.

Kävi ilmi, että Big Smoken annoksessa oli yhteensä 9.050 kilokalorin edestä syötävää. Matt Stonie otti reippaasti haasteen vastaan ja alkoi tuhoamaan hänen edessään olevia aterioita. Mies sai syömiseen tunnin aikaa, mikä riittikin hänelle todella hyvin. Mies söi tunnin aikana siipiä, hampurilaisia, useita annoksia ranskalaisia, mukeittain virvoitusjuomaa ja broilerin siipiä.