iPhone jäi toiseksi – Samsung Galaxy S8 särkyy helpommin

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Älypuhelimet toivat kännyköiden käyttäjille mukanaan uudenlaisen ongelman, jossa putoavan puhelimen lasi hajoaa usein pirstaleiksi aiheuttaen jopa satojen eurojen korjauslaskun. Tämä ongelma on koskettanut viime vuosina erityisesti iPhonen käyttäjiä, sillä Applen puhelimet ovat olleet poikkeuksellisen herkkiä hajoamaan pienestäkin kolauksesta.

Nyt Techradar uutisoi, että iPhonen paikan herkimmin särkyvänä älypuhelimena on ottanut Samsung Galaxy S8. Kerroimme taannoin miten puhelimia testaava Jerry Rig kehui laitetta kestäväksi, mutta hän ei suorittanut sille lainkaan pudotustestiä.

Samsung Galaxy S8 -älypuhelimen kuoret ovat lasia edessä ja takana, joten pudotessaan laite ottaa usein osumaa juuri lasiin. Applen laitteesta poiketen Samsungin laite on merkittävästi edullisempi korjata.

Väite helpoimmin särkyvästä puhelimesta perustuu niitä korjaavan SquareTraden tietoihin, sillä yhtiö testasi samanaikaisesti sekä Samsungin että Applen lippulaivoja. Molemmat hajosivat kahden metrin pudotuksessa katuun. Yhtiö kertoi, että Galaxy S8 oli ensimmäinen testattu puhelin, joka hajosi joka puolelta jo ensimmäisessä testissä.