Star Wars -trailerista 8-bittinen versio – elokuvan ohjaajakin ihastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tulevan Star Wars: The Last Jedi -elokuvan odotettu traileri julkaistiin huhtikuussa, mutta nyt siitä nähdään hieman erilainen versio. JoBlo Videosin Youtubessa julkaisemassa videossa traileri on tehty uusiksi vanhojen videopelien tyyliin.

Videota kuvaillaan trailerin 8-bittiseksi versioksi, vaikka tosiasiassa 16-bittinen olisi lähempänä totuutta. Pikkuvirheistä huolimatta video noteerattiin jopa Star Wars: The Last Jedi -ohjaajan, Rian Johnsonin toimesta. Mies oli vaikuttunut näkemästään.

– Tässä teille jotain miellyttävää! Tekee mieli pelata Monkey Island -pelit uusiksi, Johnson twiittasi.

Star Wars: The Last Jedi saa ensi-iltansa joulukuussa 2017. Uusina kasvoina elokuvassa ovat mukana muun muassa Laura Dern, Benicio del Toro ja Kelly Marie Tran. Myös joulukuussa 2016 kuollut Carrie Fisher on mukana elokuvassa.