Bikinipeppu kuin hyppyrimäki – nyt riittää jenkkimallilla kurveja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalinen media on tehnyt viime vuosina lukuisia uusia julkkistähtiä. Yleensä näyttävät neitokaiset saavat ensin runsaasti seuraajia sosiaalisen median kanavissa, kunnes he saavat pian huomiota myös paparazzeilta. Tuoreimpiin sonetähtiin lukeutuu yhdysvaltalainen Moriah Mills.

Eilen Moriah Mills ikuistettiin Floridan Miami Beachilla esittelemässä huippukurvikasta vartaloaan bikineissä. Tällä kertaa asuvalinta paljasti todella hyvin, että hänen takapuolensa muodot haastavat jo hyppyrimäet. Moriah ei itsekään voinut olla kuvaamatta itseään 1,5 miljoonalle Instagram-seuraajalleen.

Instagramista tähdeksi nousseella Moriah Millsillä on siis nykyisin jo 1,5 miljoonaa seuraajaa, jotka odottavat häneltä lähinnä rohkeita ja vähäpukeisia poseerauksia. Nyt myös paparazzit ovat innostuneet uudesta kurvittaresta, sillä hän on päätynyt jo useita kertoja paparazzikuviin.

Splash
Splash
Splash
Splash