Amy Schumer ja Goldie Hawn yllättivät: ”Anaalista minut tunnetaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko Amy Schumer ja näyttelijäkonkari Goldie Hawn näyttelevät yhdessä uudessa Snatched-elokuvassa. Nyt naiset pääsivät yhdessä vastaamaan kysymyksiin, joita heidän kohdallaan eniten tunnutaan miettivän Googlen käyttäjien hakusanojen perusteella.

WIRED-kanava on julkaissut hauskan haastatteluvideon, jossa kysymykset on laadittu haastattelijan sijaan Google-hauilla. Naiset saavat vuorotellen tietää kysymys kerrallaan, että mitä ihmiset haluavat heistä tietää ja millaisiin kysymyksiin fanit yrittävät eniten saada vastauksia.

Kuten arvata saattaa, kysymykset vaihtelevat aina tähtien parisuhdestatuksista heidän lempiruokiinsa, koska ihmiset etsivät verkosta kaikenlaista tietoa heidän ihailemistaan tähdistä. Haastattelusta erityisen huvittavan tekee se, että Amy Schumer onnistuu kääntämään aina kysymyksen kuin kysymyksen kaksimieliseksi.