Hervoton SNL-pila New Yorkissa – vähemmästäkin leuka loksahtaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Saturday Night Live on ottanut Donald Trumpin presidenttiydestä irti kaiken mahdollisen, sillä ohjelmassa pilailtiin Trumpin kustannuksella jo vaalikampanjan aikana. Presidentiksi valinnan jälkeen pilat ovat jatkuneet alati räväkämpinä.

SNL-ohjelmasarjan näyttelijä Melissa McCarthy on tullut viime aikoina tunnetuksi mestarillisesta imitaatiostaan Trumpin tiedottaja Sean Spicerin roolissa. Videot ovat saaneet miljoonia katsojia verkossa, mutta eilen tuotantotiimi päätti mennä vielä hieman pidemmälle. He nimittäin lähettivät McCarthyn kaupungille.

Tuhannet newyorkilaiset loksauttivat leukansa, kun näyttelijätär liikkui pitkin kaupungin katuja Sean Spicerina liikkuvassa ja ohjattavassa puhujapöntössä. Ei liene ihme, että videot tempauksesta päätyivät lähes reaaliaikaisesti verkkoon. Tempaus nähdään ilmeisesti seuraavassa SNL-jaksossa.