Mitä ihmettä? Kahdeksanviikkoinen vauva puhuu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty todella hämmästyttäviä tapauksia, joissa pienet vauvat ovat yllättäneet vanhempansa toistamalla jonkin sanan heidän perässään. Nyt videolla nähdään uskomaton tilanne kun kahdeksanviikkoinen vauva on toistanut äidin sanoman sanan.

Perheenäiti on kuvannut uusimmasta tulokkaastaan videon, joka on saanut jokaisen katsojan hämilleen. Videolle kuvatussa tilanteessa nähdään miten vauva tervehtii äitiään sanomalla hänen ensimmäisen sanansa: ”Hello”.

Lapset alkavat yleensä oppimaan sanoja vasta vuoden ikäisenä, minkä vuoksi kahdeksanviikkoisen puhe onkin hämmästyttänyt monet. Videota kommentoineet ovat kuitenkin toppuutelleet äidin onnea muistuttamalla, että vauvan oppiessa puhumaan vanhempien järki on heidän kokemuksiensa mukaan lähellä kadota.

She can already TALK at eight weeks old! 😍 😱

She can already TALK at eight weeks old! 😍 😱

Publié par Daily Mail sur vendredi 12 mai 2017