Äiti kuvasi perheen miehille opastusvideon: ”Näin vessapaperirulla vaihdetaan”

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheenjäsenien asuessa saman katon alla yhteisiä sääntöjä tulee noudattaa. Yksi tällaisista säännöistä perheissä on lähes poikkeuksetta se, että mikäli vessapaperin käyttää vessasta loppuun täytyy henkilön silloin hakea vessaan uusi rulla tilalle.

Videolla eräs perheenäiti läksyttää miestään ja lapsiaan siitä, että he eivät koskaan vaihda vessassa vessapaperirullaa. Perheen miehet näkevät sen vaivan, että he hakevat uuden rullan vessaan, mutta he eivät kuitenkaan lopulta jaksa vaihtaa sitä telineeseen vaan asettelevat uuden rullan telineen ja tyhjän vessapaperirullan päälle.

Nainen on saanut tästä tavasta tarpeekseen, minkä vuoksi hän on päättänyt kuvata muita varten videon, jossa hän opastaa miten vaihto tapahtuu. Loppuun nainen vielä kertoo uhkauksen, jonka mukaan nainen tulee piilottamaan kaikki vessapaperit talosta jos tällainen virhe vielä toistuu.