Poika osti käytetyn videopelin – mukana tuli pussillinen metamfetamiinia!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Floridalaisen 11-vuotiaan pojan ostaman Grand Theft Auto 5 -pelin sisältä paljastui melkoinen yllätys. Varsinaisen pelin lisäksi sisällä oli pussillinen metamfetamiinia. Havanassa asuvan Kayla McAllisterin mukaan hänen poikansa osti Grand Theft Auto 5 -pelin käytettynä Gamestop-liikkeestä.

Asentaessaan peliä lapsi selaili sen ohjekirjaa. Yllättäen sivujen välistä paljastui kuuden gramman pussillinen huumetta.

– Peliä ei selvästikään oltu tarkistettu kunnolla kun se tuotiin vaihdossa liikkeeseen. Olisin voinut menettää lapseni tämän huolimattomuuden ansiosta. Onneksi hän toi pussin heti meille ja kysyi, mikä se on, McAllister kirjoitti Facebookissa.

Kotaku-sivuston mukaan Gamestop on sittemmin pahoitellut tapausta. Yhtiö tarjosi McAllisterille korvauksena uutta peliä. Naisen mukaan hän ei ottanut tarjousta vastaan, eikä hän aio enää vierailla liikkeessä.

 

PARENTS BE AWARE:Today i took my son to gamestop in Tallahassee to trade in games and get some new ones. When he opened…

Publié par Kayla Sierra sur dimanche 7 mai 2017