Video kotipihalta todistaa – karhutkin pelkäävät pellejä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleensä karhut vierastavat ihmisten tuoksua, mutta monissa maissa karhut ovat kuitenkin niin tottuneet elämään ihmisasutusten lähellä, että ne eivät pelkää astella ihmisten kotipihoille. Monesti karhuista onkin onnistuttu kuvaamaan hauskoja videoita, joilla karhu on alkanut käyttämään perheen uima-allasta, päättänyt lepäillä perheen riippukeinussa tai saapunut pihaan etsimään ruokaa.

Erään perheen kotipihassa oleva roska-astia löytyy usein aina aamuisin maahan kaatuneena. Perhe tietää, että roskien levittäminen maahan on karhujen tekosia, minkä vuoksi he päättivät kiinnittää pellenuken roska-astian kylkeen pelottelemaan karhua. Videolta käy ilmi, että pelle toimii pelättimenä yllättävän hyvin.

Monet ihmiset pelkäävät pellejä, ja nyt videon perusteella nähdään, että karhutkaan eivät pidä niistä. Karhu lähestyy roska-astiaa aremmin sen vuoksi, että nukke on siinä kiinni. Kun karhu päättää varovasti kuitenkin avata nukesta huolimatta roskiksen, pellen silmiin syttyy valo ja se alkaa äännähdellä. Karhu pelästyy pahanpäiväisesti ja lähtee juoksemaan nopeasti pois.