Leipomassa ollut nainen kuuli ovelta pauketta – näky pelottaisi kenet tahansa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Karhut ovat alkaneet heräilemään jälleen talviuniltaan ja saattavat harhailla ihmistenkin asutuksille. Taannoin eräs Yhdysvaltojen Connecticutissa asuva nainen järkyttyi kotiinsa yrittäneestä kutsumattomasta vieraasta.

Nimettömänä pysyttelevä vanha nainen oli leipoimassa kotonaan keksejä, kun hän kuuli outoa ääntä parvekkeeltaan. Ulkona oli ilmeisesti ruoan tuoksun paikalle houkuttelema karhu hakkaamassa hänen lasioveaan. Eläin yritti päästä sisälle noin puolen tunnin ajan.

WFSB-uutissivuston mukaan naisen naapurit hälyttivät virkavallan paikalle. Liian tungettelevainen eläin oli kuitenkin jo poistunut poliisien saavuttua paikalle. Karhulla oli korvissaan tunnisteet, mikä viittaa sen olleen tutkimuskohteena.

– Kaiteella seisova eläin näyttää söpöltä. Karhu oli kuitenkin vihainen koska se ei saanut haluamaansa ruokaa, naapuri kuvailee.