Uskomattoman tilanne videolle – sähköisku pudotti hanhen taivaalta!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kojelautakameroiden yleistymisen ansiosta videolle tallentuu yhä enemmän yllättäviä, harvinaislaatuisia ja puhtaasti erikoisia tilanteita. Tuoreella Youtube-videolla kamera on ikuistanut hetken, jollaisia tulee tuskin järin usein vastaan.

Mashable

Videolla autoilija on ajamassa kylän halki, kun yhtäkkiä taivaalta putoaa auton eteen sähköiskusta kuollut lintu.

Tapauksesta alunperin uutisoineen Mashablen mukaan kyseessä oli salamanisku, mutta tällä kertaa kuitenkin mitä ilmeisimmin oikosulku, jonka aiheutti sähköjohtoihin lentänyt lintu. Kuljettaja voikin kiittää kojelautakameraansa tilanteen ikuistamisesta, sillä kukaan tuskin uskoisi muuten hänen tarinaansa.

PÄIVITYS: Alunperin kuolinsyyksi epäiltiin salamaa.