Skandaali Euroviisuissa – tunkeilija näytti takapuolta lavalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiovassa on parhaillaan käynnissä vuoden 2017 Euroviisujen finaali, ja lähetystä seuraa arviolta jopa 200 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Turvatoimien tulisi olla huippuluokkaa, mutta hetki sitten nähtiin kuitenkin odottamaton yllätysnumero.

Euroviisut 2017

Turvatoimet pettivät pahemman kerran, jolloin ilmeisesti alunperin yleisössä ollut mieshenkilö pääsi tunkeutumaan lavalle väliaikanumeron aikana. Viime vuoden Ukrainan euroviisuvoittaja Jamalan I Believe in U -kappaleen esityksen aikana mies pääsi nousemaan esiintymislavalle, jossa hän seisoi hetken Australian lippuun verhoutuneena. Katso tilanne videona tästä.

Sen jälkeen mies veti housunsa alas ja esitteli paljasta takapuoltaan sadoille miljoonille televisiokatsojille juuri ennen kuin äänestysaika päättyi Jamalan esityksen jälkeen. Turvamiehet pääsivät tämän jälkeen nopeasti paikalle, ottivat miehen kiinni ja kuljettivat hänet pois lavalta. Vahinko oli kuitenkin ehtinyt jo tapahtua.