Jen Selter poseeraa kylpyhuoneessa

Fitness · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo 11,2 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Seuraajien valtavan määrän syy selviää kaunottaren somekuvista. Tuoreimmissa otoksissa Jen poseeraa upeassa kylpyhuoneessa, jossa valtavien ikkunoiden takaa avautuvat upeat näköalat haastaa vain hänen oma upea vartalonsa.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.

Just because… it's hump day. Follow @squatspo 🍑

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Ask me anything! 🙌🏼

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Well hello May! New blog post up on the website 💋

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Busting my ass at the gym, literally 😂 #EpicFail #IGetKnockedDownAndGetUpAgain

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on