StaraTV: Video Ratinan kauppakeskuksesta – Periskoopista silmiähivelevät koskimaisemat!

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen ydinkeskustaan rakennetaan parhaillaan Ratinan kauppakeskusta. Sen yhteydessä on myös kaupungin uusi maamerkki, Periskooppi, joka nousee peräti 45 metrin korkeuteen ja josta avautuvat poikkeuksellisen upeat maisemat sekä Tampereen kattojen ylle että myös Tammerkosken yli kauas yläjuoksulle saakka.

Ratinan kauppakeskus 11.5.2017, Kuva: Stara

Stara kävi ennakkoon tutustumassa keväällä 2018 avautuvaan kauppakeskukseen, jossa vietettiin juuri harjannostajaisia. Kävimme katsomassa myös miltä näyttävät maisemat 45 metrisestä näköalatornista, jossa sijaitsee kauppakeskuksen valmistumisen jälkeen ravintolatiloja.

Voit alla olevan videon lisäksi katsoa myös 360-panoramaakuvan Periskoopista tästä linkistä. Voit liikutella kuvaa vapaasti kaikkiin ilmansuuntiin, jos selaimesi tai matkapuhelimesi Facebook-sovellus tukee 360-kuvien katselua. Jos linkin takaa avautuva kuva ei matkapuhelimella toimi, niin kannattaa päivittää puhelimeen Facebook-sovelluksen tuorein versio.