Caitlyn Jenner tunnusti: ”En enää puhu Kim Kardashianin kanssa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Caitlyn Jenner aloitti sukupuolenvaihdokseen liittyvät hormonihoidot jo ennen 90-lukua, mutta lopetti hoidot kuitenkin Kris Jennerin tapaamisen jälkeen. Nyt kokonaisvaltaisen sukupuolen korjauksen jälkeen 67-vuotias Caitlyn on julkaissut kirjan, jossa hän kertoo omasta matkastaan miehestä naiseksi.

Caitlyn Jenner kertoi Harper’s BAZAAR -sivuston mukaan, että hän ei enää ole puheväleissä Kim Kardashianin kanssa. Jenner kertoi, että tytär suhtautui hyvin hänen muutokseensa, mutta tällä hetkellä he eivät kuitenkaan ole puheväleissä. Kim Kardashian on loukkaantunut paljastuksista, joita Jenner on kirjassaan tehnyt. Jenner aikoo nyt tarkoituksella ottaa Kardashianiin hieman etäisyyttä, koska hänen tavoitteenaan on muuttaa maailmaa hänen tarinallaan.

Caitlyn Jenner julkaisi 25. huhtikuuta The Secrets of My Life -nimisen kirjan, jossa hän kertoo omasta elämästään ja siitä miten hän eli 65 vuotta elämästään miehenä vaikka hänen sisällään asui aina nainen. Haastattelun aikana Jenner kommentoi, että nyt hänen on viimein aika olla oma itsensä.