Näin piiloudut poliisilta – videosta viraahitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää viraalina video, jota on katsottu muutaman päivän aikana noin kaksi miljoonaa kertaa. Vaikka taltiointi ei kestä 12 sekuntia kauempaa, voi sen avulla saada makoisat naurut tai ainakin nerokkaan vinkin piiloutumisesta. Videolla kerrotaan, kuinka poliisia voi paeta.

Youtube-käyttäjä Articfox95 on julkaissut videon, josta on noussut nopeasti suosittu. Mies näyttää, kuinka hän piiloutuu metalliseen ja joustavaan ilmastointiputkeen esimerkiksi poliiseja paetessaan. Putki sujahtaa hänen päälleen nopeasti. Mies näyttää oikealta putkelta seinän viereen asettuessaan.

Yksi videon katsojista kommentoi, että Youtube sopii parhaiten juuri tällaisia videoita varten. Nähtäväksi jää alkavatko kriminaalit nyt kantelemaan mukanaan kokoontaitettavaa putkea piiloutumista varten.