Uusi meikkitrendi leviää – nyt poskipuna onkin keltaista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkitrendeissä on nähty viime vuosien aikana varsinkin keväisin ja kesäisin oikeaa väreillä ilottelua. Pastellisävyjä ja sateenkaaresta löytyviä värejä on tuotu hiusten lisäksi myös kulmakarvoihin ja luomille. Nyt naiset ovat alkaneet käyttämään myös poskillaan muita värejä kuin punaista.

Poskipuna on yleensä punaisen, ruskean tai oranssin sävyjä lähellä. Nyt havaittavissa on kuitenkin uusi hieman rohkeampi tyyli, jossa naiset levittävät poskilleen poskipunan paikalle keltaista väriä. Keltaista poskipunaa levitetään melko rennolla otteella paksu kerros niin, että se varmasti näkyy.

Keltainen poskipuna ei varmasti sovi kaikille ja se onkin melko rohkea veto sekä juhla- että arkimeikissä. Esimerkkikuvissa keltaista väriä on lisätty meikkeihin kullanhohtoisena ja melko luonnollisena rusketuksen kaltaisena punana tai sitten täysin mattapintaisena ja hyvin erottuvana osana meikkiä.

What's my favorite @katvondbeauty lip look? Bright & Bold to the max! _ CONTEST TIME! @nylonmag has teamed up with @katvondbeauty for your chance to win the Kat Von D's Vault Box featuring ALL 30 Everlasting Lip Liners 😮😱🤤😍 oh my! _ All you alien babes have to do is create your own favorite lip look & post it to Instagram using the hashtags: #KVDxNYLON and #Contest by May 14th. That's it!! (See the link in my bio!) THREE winners will be chosen on May 15th, so get to creating y'all _ Wearing @katvondbeauty Everlasting Liquid Lipstick in Dreamer • @katvondbeauty shadows in: Fran (yellow blush), Strutter, & Black Metal (all from the Mi Vida Loca Remix Palette) + Tattoo Liner in Trooper _ #KVDxNYLON #ad #ashmeredith #makeupisart #kvdlook #katvondbeauty #dallasmua #mua #LetsPlayInMyWorld #texture #bright #ourfazinali #Jkissa #kelseyannaf #pennold #juscallmetara #ssssamanthaa #alyssamarieartistry #dominiqueldr #punchingpictures

A post shared by Ash Meredith | Makeup Artist (@ashmeredith_) on