Tositarina kuin sadusta! Japanin prinsessa luopui kruunusta naidakseen ravintolatyöntekijän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanin keisari Akihiton lapsenlapsi prinsessa Mako meni eilen naimisiin turistirannalla työskennelleen rakastajansa Kei Komuron kanssa. Pariskunta tapasi opiskellessaan samassa yliopistossa Tokiossa. Prinsessa luopui naimakauppojen myötä kruunustaan.

Keisarin jälkeläinen tapasi nykyisen aviomiehensä viisi vuotta sitten ravintolassa. Makosta tuli avioliiton kautta tavalliseen kansalaiseen verrattavissa oleva henkilö, eikä hän enää nauti kuninkaallisista oikeuksista.

Mako on esitellyt Komuron vanhemmilleen ja saanut heiltä täyden tuoen liitolle, Daily Mail uutisoi.

Taideaineita yliopistossa opiskellut prinsessa on 25-vuotias. Hänen isoisänsä keisari Akihito on legendaarisen Hirohiton poika. Keisari toimii perheineen lähinnä Japanin edustustehtävissä.