Michael Jacksonin viimeisistä vuosista elokuva – tässä maistiainen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popin kuningas Michael Jackson menehtyi vuonna 2009 traagisesti sydämenpysähdykseen. Populaarikulttuuriin syvän jäljen jättäneen artistin viimeisistä vuosista on nyt tehty tv-elokuva.

Lifetime-kanavan Searching for Neverland -elokuva kuvaa Michael Jacksonin elämän kahta viimeistä vuotta. Se perustuu tähden henkivartijoiden, Bill Whitfieldin ja Javod Beardin kirjaan. Tuoreen trailerin perusteella elokuva tulee myös käsittelemään tähden henkilökohtaiseen lääkäriin, Conrad Murrayhin kohdistuneita kuolemantuottamussyytöksiä.

Pääroolia elokuvassa näyttelee maailman parhaaksi Michael Jackson -imitaattoriksi itseään kutsuva Navi. Elokuva saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa Lifetime-kanavalla 29. toukokuuta.

Lifetime-kanava on tullut aikaisemminkin tunnetuksi kuuluisuuksien, kuten Britney Spearsin, Brittany Murphyn, Anna NicoleSmithin ja Whitney Houstonin elämänkertaelokuvista. Elokuvat on tehty ilman asianomaisten suostumista ja niiden saama vastaanotto on ollut pääasiassa negatiivista.