Järkyttävä tragedia! Rosario Dawson löysi serkkunsa kuolleena kotoaan

Ohhoh! · Stara.fi

Näyttelijätär Rosario Dawson on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa otsikoista, mutta poseerannut muutaman kerran aikakauslehtien upeissa kuvissa. Julkkisjuhlissa Rosario on nähty vain harvoin. Nyt näyttelijätär on joutunut karmaisevan tragedian silminnäkijäksi.

Splash

Dawson löysi nimittäin 26-vuotiaan serkkunsa Vaneza Ines Vasquezin kuolleena kotoaan. Serkku menehtyi viime viikon torstaina elottomana Dawsonin Venice Beachillä Los Angelesissä sijaitsevasta kodista.

Näyttelijätär soitti heti hätänumeroon, mutta ensihoitajat eivät onnistuneet elvyttämään serkkua, TMZ uutisoi. Vasquez kiidätettiin läheiseen sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi. Serkku työskenteli viime aikoina Dawsonille. Alustavien tietojen mukaan kuolemaan ei liity rikosta, mutta lopullista raporttia ei ole vielä julkaistu.

36-vuotias newyorkilainen Rosario Dawson tuli tunnetuksi jo teinityttönä näyttelemällä teinien railakkaasta juhlimisesta ja seksielämästä kertovassa Kids-elokuvassa. Sittemmin hän on tähdittänyt muiden muassa elokuvia Sin City, Death Proof ja Zookeeper.

Splash