Emily Ratajkowskilla Cannesin seksikkäin bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovasti tuloaan mallimaailman A-sarjan viime vuosina tehnyt Emily Ratajkowski nähtiin äskettäin poseeraamassa sporttivaatteiden mainoskuvauksissa, joiden fyysinen rehkiminen otti selvästi koville. Parhaillaan Ratajkowski lekottelee jo Etelä-Ranskassa, jossa hän vierailee elokuvafestivaaleilla.

Cannesin elokuvafestivaaleilla tällä viikolla nähtävä Emily Ratajkowski kuvattiin eilen, kun hän oli julkkisten suosiman ja ekslusiivisen Hotel Du Capin uima-altaalla. Emilyllä oli upean vartalonsa peittona niukat uikkarit, joiden kylkiosia peittivät vain eräänlaiset nauhakuviot.

Taannoin Emily Ratajkowski nähtiin vaativissa DKNY-vaatemerkin kuvauksissa, joissa naisen tuli tehdä esimerkiksi punnerruksia. Punnerrukset eivät naiselta sujuneet, minkä vuoksi yksi työryhmästä yritti nopeasti näyttää naiselle oikean tekniikan kapeisiin punnerruksiin. Kyse ei kuitenkaan ollut tekniikasta, vaan voiman puutteesta. Malli otti tilanteen kuitenkin huumorilla.

Splash
Splash
Splash
Splash