Kahvilaketju lanseerasi kahvijääkuutiot – ei enää vetistynyttä juomaa

Ruoka · Tim Isokivi

Monet nauttivat kesän helteillä mielellään kylmiä kahvijuomia, mutta niissä on usein yksi ongelma. Jääkuutiot tekevät helposti sulaessaan juomasta vetisen ja pilaavat näin ollen makunautintoa.

Kahvilaketju Starbucks haluaa tuoreen kokeensa avulla tehdä lopun jäälatten vetistymiselle. Se on lanseerannut Yhdysvalloissa kahvijääkuutiot, jotka koostuvat nimensä mukaisesti pelkän veden sijaan myös kahvista.

Cosmopolitan-lehden mukaan juomaan on mahdollista saada kahvijääkuutioita toistaiseksi ainakin Baltimoren ja St. Louisin Starbucks-kahviloissa. Ne maksavat tosin hieman lisähintaa normaaleihin jääkuutioihin verrattuna.

Kahvijääkuutiot ovat vielä kokeilun asteella, eikä toistaiseksi ole varmaa tullaanko niitä näkemään myös esimerkiksi Euroopassa. Yhtiön tiedottaja kertoo Starbucksin usein kokeilevan uusia tuotteita ja ideoita kerätäkseen niistä palautetta asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta.

 

Today I learned two things– #Starbucks #CoffeeIce is amazing, and I really like the #ToastedCoconutColdBrew

A post shared by Stephanie 🖤💋 (@gottalovedove) on