Mielipidetutkimus: The Rock voittaisi Donald Trumpin presidentinvaaleissa jo nyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin amerikkalaisten keskuudessa suosiota kasvattaneesta ideasta, jonka mukaan Dwayne ”The Rock” Johnson halutaan Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi. Nyt Yhdysvaltojen luotettavin ja suurin mielipidemittauksia tekevä yritys Public Policy Polling on tutkinut, kumpi voittaisi vuoden 2020 Yhdysvaltain presidentinvaalit, Donald Trump vai The Rock.

Nykyisten mielipiteiden mukaan toimintatähti Dwayne ”The Rock” Johnson voittaisi miljardööri Donald Trumpin äänin 42-37. Huomionarvoista on myös se, että peräti 15 prosenttia Trumpia äänestäneistä olisi jo tässä vaiheessa valmis kääntämään takkinsa republikaanille ja äänestäisi mielummin showpainijana uransa aloittanutta näyttelijää. Mielipidetutkimuksen mukaan molemmat Yhdysvaltojen valtapuolueita kannattavat näkisivät The Rockin positiivisena ehdokkaana vuoden 2020 presidentinvaaleissa.

The Rockin presidentinvaalikampanjointia ajaa dokumentaristi Michael Moore, joka kritisoi usein julkisesti maansa poliittista tilannetta. Dokumenttiohjaaja Michael Moore on kertonut Variety-lehden haastattelussa haluavansa The Rockin Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi. Mooren mielestä kaikki rakastavat Dwayne ”The Rock” Johnsonia ja miehen turvallinen olemus olisi omiaan liittovaltion johtamiseen.