The Rock halutaan seuraavaksi Yhdysvaltain presidentiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuoden Sexiest Man Alive -nimisen äänestyksen voittanut Dwayne ”The Rock” Johnson halutaan Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi. Hanketta ajaa dokumentaristi Michael Moore, joka kritisoi usein julkisesti maansa poliittista tilannetta.

Dokumenttiohjaaja Michael Moore on kertonut Variety-lehden haastattelussa haluavansa The Rockin Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi, ja toimintatähden tulisi asettua ehdolle vuoden 2020 presidentinvaaleihin. Moore heittääkin pallon Yhdysvaltain demokraattiselle puolueelle, jonka kannattaisi hänen mukaansa ratsastaa Hollywood-tähden suosion avulla voittoon.

Mooren mielestä kaikki rakastavat Dwayne ”The Rock” Johnsonia ja miehen turvallinen olemus olisi omiaan liittovaltion johtamiseen. Republikaanit ovat hyödyntäneet julkkiksia kampanjoinnissaan vuosia. Showpainijana uransa aloittanut 196-senttinen Dwayne Johnson on 45-vuotias.