Humalainen mies yritti tiirikoida tuntemattoman ovea yöllä – pyysi anteeksi sixpackilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suuntavaiston kärsiminen humalassa johtaa noloihin tilanteisiin, kuten väärän oven kolkutteluun aamuyön pikkutunteina. Eräälle kanadalaismiehellä kävi juuri näin, mutta hän tajusi onneksi pyytää aiheuttamaansa ongelmaa myöhemmin anteeksi.

Halifaxissa asuva Caitlynne Hines heräsi neljältä aamuyöstä tuntemattoman miehen yrittäessä päästä hänen asuntoonsa. Päihtynyt mies luuli olevansa ystävänsä ovella, ja niinpä nainen lähetti humalaisen takaisin matkoihinsa. Pian ovelta alkoi kuitenkin kuulumaan jälleen outoja ääniä.

Tällä kertaa mies oli ilmestynyt tiirikoimaan ovea. Hän kuitenkin poistui jälleen ilman, että poliisin olisi tarvinnut puuttua asiaan.

Seuraavana päivänä Caitlynne löysi oveltaan viestin ja sixpackin olutta. Kirjeessä edellisenä yönä ovella vieraillut Cliff-niminen mies pahoitteli tekoaan. Mies totesi kolkutelleensa vielä samana iltana toisen, kahdeksan kilometrin päässä asuvan tuntemattoman ovea.

– Pyydän nöyrimmästi anteeksi herätettyäni sinut ja käyttäydyttyäni sekavasti keskellä yötä. Toivon, että otat tämän sixpackillisen tavanomaiselta maistuvaa olutta vastaan hyväntahdon eleenä, kirjeessä luki.

Caitlynne jakoi kuvan kirjeestä ja oluesta Facebook-sivullaan. Kuva lähti leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa. Nainen kertoo Global News -sivustolle olevansa iloinen siitä, että tapaus oli muiden mielestä yhtä hauska kuin hänestä.

 

Shout out to the guy who tried to break into our house at 4a.m. last night and left apology beer on the step this afternoon.

Publié par Caitlynne Hines sur samedi 6 mai 2017