Naisen irtisanoutumisesta nettihitti: ”Tämä työ on paskaa ja minä lähden”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki ihmiset eivät ole niin onnekkaita, että he saisivat olla töissä unelmatyöpaikassa tai kouluttautua unelmiensa ammattiin. Nyt verkossa leviää hauska kuva, jossa nähdään erään isoäidin melko suoraan ja asenteella kirjoitettu irtisanoutumisilmoitus.

Kaitlyn-niminen tyttö oli löytänyt hänen isoäitinsä Marlenen kirjoittaman kirjeen, jolla nainen oli ajatellut irtisanoutua omasta työpaikastaan. Kirje oli ollut lapsenlapsen mielestä niin hauska, että hän oli ottanut siitä kuvan ja jakanut sen muidenkin iloksi Kaitlynin omalla Twitter-kanavallaan.

Kirjeessä Marlene kertoo työnantajalleen: ”Tämä työ on paskaa ja minä lähden”. Isoäiti ilmoitti, että hän ei tule menemään enää töihin kesäkuun jälkeen. Loppuun hän toivotti vielä onnea työnantajalle siihen, että hän tulisi löytämään toisen työntekijän siivoamaan työpaikalle.