Pakarat pyöreiksi ilman kuntosalia – nämä liikkeet voit tehdä missä vain

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perinteiset kyykyt pyöristävät tehokkaasti pakaroita varsinkin silloin kun kyykyt tehdään lisäpainon kera. Välillä perinteinen kyykkääminen käy kuitenkin tylsäksi, minkä vuoksi treeniin on hyvä ottaa mukaan erilaisia variaatioita.

Kunto-ohjaaja Brittany Perille Yobe on nyt näyttänyt Cosmopolitanin julkaisemalla videolla yhdeksän vaihtoehtoista liikettä, jotka muokkaavat jalkojen ja pakaroiden lihaksia. Kaikki liikkeet tehdään omalla kehonpainolla eli treeniä varten ei tarvitse hakeutua kuntosalille.

Liikkeissä on mukana yhdellä jalalla tehtyjä lantionnostoja, leveällä asennolla suoritettuja sumokyykkyjä ja kyykkyjä, joissa noustaan välillä varpaille. Kyykkyjen lisäksi kunto-ohjaaja suosittelee tekemään konttausasennossa jalan ojennuksia sivulle, ja punnerrusasennossa jalan nostoja taakse.