Baywatch-kaunotar bikineissä – tämä vartalo huomataan takuulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Intialainen Priyanka Chopra on tehnyt tuloaan julkkismarkkinoille jo vuosien ajan, ja taannoinen Miss Maailma -tittelin voittaminen ei ainakaan hidastanut kaunottaren urakehitystä. Parhaillaan Priyanka nähdään tähdittämässä tuoretta Baywatch-elokuvaa, joka perustuu takavuosien hittisarjaan.

Parhaillaan Chopra on lomailemassa Miamissa, jossa hänet on kuvattu viime päivinä useasti nauttimassa rantaelämästä bikineissä yhdessä ystäviensä Ilfenesh Haderan ja Alexandra Daddarion kanssa. Entinen Miss Maailma tietää, että hänen vartalonsa huomataan takuulla myös rannalla.

Priyanka Chopra on myös levyttänyt, ja taannoin hänen musiikkivideollaan vieraili Pitbull. Intian suosituimmaksi Bollywood-tähdeksi noussut 34-vuotias Priyanka osaa myös laulaa. Kotimaassaan hän on ollut jo vuosien ajan suosittu seksisymboli. Chopran ylistetty vartalo pääsee oikeuksiinsa videon tanssikohtauksissa. Hän voitti vuonna 2000 Miss Maailma -tittelin.

Splash
Splash
Splash